Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701
(di. t/m vr. 10.00-12.30 uur)

Fax 030-6306745
info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter

banner uil

Deel dit bericht

Het Groene Boekje kopen op een Staatsbosbeheerterrein

Geplaatst op 26 July 2013

Op alle Natuurkampeerterreinen kunt u Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart aanschaffen. Dat is handig als u al onderweg bent. Echter, als u op een Natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer kampeert, dan ontvangt u Het Groene Boekje niet ter plekke, maar wordt deze later aan u opgestuurd. Meestal geeft dit geen problemen, maar op het moment dat u na uw verblijf op het betreffende Staatsbosbeheerterrein doorreist naar een ander Natuurkampeerterrein, heeft u geen geldige Natuurkampeerkaart bij zich. Deze ligt immers bij u thuis op de deurmat.

Om dit te ondervangen kunt u het betalingsbewijs gebruiken als bewijs dat u de Natuurkampeerkaart in bezit heeft. De beheerders van de andere Natuurkampeerterreinen weten hiervan. Het betalingsbewijs kan een (roze) doordrukformulier zijn uit de IJzeren Hein, of dit kan een ‘sticker’ zijn die u uit de computerzuil op het terrein heeft ontvangen. Op beide papieren staat dat u Het Groene Boekje heeft gekocht. Gooit u deze dus niet weg als u verder reist!

Kijk hier voor meer informatie over reserveren en kamperen bij Staatsbosbeheer.