chocolademelk met slagroom voor haardvuur

Winterkamperen | Op deze Natuurkampeerterreinen mag je een vuurtje stoken

Kirsten, het gezicht achter het Nederlandse reisblog Where She Goes, is dol op kamperen, fotografie, natuur en bijzondere slaapplekjes. Ze schreef een artikel over een aantal Natuurkampeerterreinen waar je deze winter kunt winterkamperen én een vuurtje mag stoken.

Winterkamperen (met of zonder vuurtje) wordt in Nederland steeds populairder en er zijn (gelukkig) steeds meer campings die hun poorten ook in de winter (deels of helemaal) geopend houden. En terecht, want kamperen in de winter is een hele bijzondere ervaring. In de winter hele dagen buiten zijn zorgt voor een soort oergevoel. Koud? Ja. Maar met de juiste uitrusting is winterkamperen heel goed te doen, onvergetelijk en stiekem ook nog eens heel romantisch. Helemaal wanneer je ook nog eens een knetterend kampvuurtje mag bouwen op de camping.

Ben je nieuwsgierig naar het hele verhaal?

Where She Goes winterkamperen met kampvuur