Image

Gezocht: jouw mening over Het Groene Boekje

Het kampeerseizoen is pas net begonnen, maar wij starten al met de voorbereidingen van Het Groene Boekje 2023. En daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Ben jij een enthousiaste natuurkampeerder die z’n weg in Het Groene Boekje weet te vinden? Het maakt niet uit of je al jaren kampeert op de Natuurkampeerterreinen of dit pas recent hebt ontdekt. De enige voorwaarde is dat je Het Groene Boekje kent en ook gebruikt. Zou je ons hier meer over kunnen vertellen? Wat vind je ervan? Van welke pagina’s maak je gebruik? Wat mis je en wat is volgens jou juist overbodig? Wat kunnen we aanpassen of toevoegen zodat jij nog beter uit de voeten kunt met Het Groene Boekje?

We nodigen graag een aantal kampeerders uit voor een goede lunch dat het leuk vindt om hier antwoord op te geven. Deze lunch vindt plaats op dinsdag 31 mei van 12 tot ongeveer 14 uur op Natuurkampeerterrein Fort WKU in Tull en ’t Waal, vlak onder Utrecht. Wij zorgen voor de lunch en betalen je reiskosten. Uiteraard ontvang je aan het eind van het jaar een gratis Groen Boekje 2023.

Lijkt dit je wat? Mail ons onder vermelding van je naam en het aantal jaar dat je kampeert met Het Groene Boekje. Bij te veel aanmeldingen zullen wij een selectie maken.

Heb jij Het Groene Boekje 2022 nog niet?

Bestel 'm dan hier en laat de kampeerpret maar beginnen!