Image

Gezocht: jouw mening over Het Groene Boekje!

Het kampeerseizoen is pas net begonnen, maar wij starten nu alweer met de voorbereidingen voor 2024. En daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Ben jij een enthousiaste kampeerder die niet zonder de Natuurkampeerkaart kan? Weet jij je weg feilloos in Het Groene Boekje te vinden? Dan horen we heel graag jouw mening. Van welke pagina’s uit Het Groene Boekje maak je gebruik? Wat zou je toegevoegd willen zien? Hoe vind je onze website en terreinzoeker? Ben je al thuis in onze app ‘Kamperen’?

Op woensdagmiddag 24 mei a.s. organiseren we een lunch bij Natuurkampeerterrein Fort WKU, onder de rook van Utrecht, om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Dit zal ongeveer van 12 tot 14 uur duren. Je reiskosten worden uiteraard vergoed en je krijgt van ons Het Groene Boekje en de Natuurkampeerkaart 2024, waarmee je op alle terreinen terecht kunt.

Iets voor jou? Stuur een mail naar info@degroenekoepel.nl en we nemen snel contact met je op.