Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Laadkastjes mobiele apparaten

Geplaatst op 2 juni 2015

laadkastjes

U krijgt ongetwijfeld met enige regelmaat de vraag of en waar mensen hun mobiele telefoon of tablet kunnen opladen. Vooral tent- en fietskampeerders die verder geen elektriciteit gebruiken, lopen vaak te zoeken naar een punt om hun telefoon te kunnen herladen. Op Facebook zagen we de oplossing van Distelheide voor dit probleem (geïnspireerd op een dergelijk kastje op Landgoed Vilsteren, aldus beheerder Falco Janssen): speciale, afsluitbare kastjes met een stopcontact erin. Leuk detail: de kastjes zijn gemaakt door mensen van de naastgelegen zorgboerderij. De reacties van kampeerders op dit idee laten zien dat er zeer zeker vraag is naar dit soort dingen. Wellicht een idee voor uw terrein?