Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Campercontact

Geplaatst op 31 augustus 2015

ZonsondergangHet najaar is typisch zo’n tijd dat er meer mensen met een camper eropuit trekken. Als dit een interessante doelgroep voor u is, dan is het wellicht zinvol voor u om nog eens na te denken over hoe uw terrein onder de aandacht kan komen bij deze camperaars. Eerder schreven we al over de mogelijkheid om uw terrein te laten vermelden op www.campercontact.nl. Omdat heel grote campers vaak niet passen op een Natuurkampeerterrein, hebben we een speciale button laten maken op de homepage om het concept Natuurkampeerterrein uit te leggen. Ook kunt u bij de vermelding van uw terrein aangeven wat de maximale lengte of het maximumgewicht is van de campers die op uw terrein welkom zijn.

Campercontact is de zoekpagina voor camperaars die aangesloten zijn bij de NKC.