Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Najaarsactie

Geplaatst op 31 augustus 2015

Zoals elk jaar hebben we ook in 2015 weer een najaarsactie om het herfst- en winterkamperen aantrekkelijk te maken voor uw gasten. De actie gaat in op vrijdag 11 september 2015 en werkt als volgt:

Kampeerders die op of na 11 september 2015 Het Groene Boekje bij u kopen, krijgen in januari Het Groene Boekje 2016 gratis thuisgestuurd. De actie geldt voor Groene Boekjes die verkocht worden op Natuurkampeerterreinen, in de winkels en via www.natuurkampeerterreinen.nl.

Koopt een kampeerder op of na 11 september een exemplaar van Het Groene Boekje 2015 op uw terrein, zorg dan dat hij/zij de aanmeldkaart achter in Het Groene Boekje (‘Wilt u natuurkampeerder worden? Kies dan…’) ingevuld bij u achterlaat. Naam, adresgegevens, e-mail en telefoonnummer zijn voldoende. U bewaart de kaartjes en stuurt ze uiterlijk 15 november 2015 naar ons op. Ook als uw terrein langer open is dan 15 november, dan graag de reeds opgespaarde aanmeldkaartjes opsturen, want dan kunnen deze mensen nog mee in de automatische verzending van Het Groene Boekje 2016.