Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Expeditie Kram – De Voscheheugte

Geplaatst op 1 september 2015

Expeditie Kram
1 september

Natuurcamping De Voscheheugte

Een kampeerplek midden in de natuur waar je geen bereik hebt met je telefoon, dát zijn de betere plaatsen om je tentje op te zetten. Bij natuurkampeerterrein De Voscheheugte in Mantinge, Drenthe is dit het geval. Waar je ook met je smartphone staat, je kunt bijna nergens contact maken met de buitenwereld. Dat is maar goed ook, want dat is helemaal niet nodig op deze prachtige plek.

Stel je eens voor: je wordt gedropt tegenover een heide die volop in bloei staat. Overal waar je om je heen kijkt zie je natuur, behalve recht achter je want daar is de ingang naar je slaapplek voor vannacht. We laten ons verrassen, want we zijn allebei nog nooit echt wezen slapen in Drenthe. De omgeving heeft wel wat weg van de natuur rondom Enschede, waar we oorspronkelijk vandaan komen, dus wat dat betreft voelt het wel een beetje als thuiskomen.

Lees verder op de website van Expeditie Kram (een blog van Liv Krake en Gracia Visscher).