Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Openbaarmaking films en tv-programma’s

Geplaatst op 17 september 2015

Onlangs ontvingen wij op kantoor (onaangekondigd) bezoek van Videma, de organisatie die licenties afgeeft voor openbaarmaking/vertoning van films en/of televisieprogramma’s aan derden. Gelukkig is dergelijk gebruik hier op bureau niet aan de orde, maar op uw kampeerterrein speelt dit wellicht wel een rol? De regelgeving is bijvoorbeeld voor u van belang, wanneer u in uw gemeenschappelijke ruimte een televisietoestel heeft staan voor uw gasten. Informatie vindt u in de folder ‘Brein’, die u bij de downloads op het beheerdersportal kunt vinden. De tarieven van 2015 (en nog wat verdere uitleg) vindt u hier.