Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Het Groene Boekje 2017 (betaling en verschijning)

Geplaatst op 1 december 2016

Het Groene Boekje 2017 wordt inmiddels al in groten getale gedrukt (meer dan 53.000 exemplaren!), gebonden en gepersonaliseerd. Als u Het Groene Boekje jaarlijks betaalt via een automatische incasso, dan is het sinds 15 november niet meer mogelijk om uw abonnement op te zeggen. Uw naam ligt simpelweg al bij de drukker, klaar om op het boekje te worden gedrukt. U kunt wel opzeggen met ingang van 2018.

Vanaf 2017 vragen we € 1,00 bovenop de prijs van Het Groene Boekje om de steeds hoger wordende verzendkosten te kunnen betalen. Als u betaalt via automatisch incasso, dan wordt er binnenkort € 14,50 van uw rekening geschreven: € 13,50 voor de gids, plus € 1,00 voor de porto. U ontvangt de gids rond de Kerst in huis.

Wie jaarlijks via een factuur betaalt, kan de aanbiedingsbrief voor Het Groene Boekje 2017 ook rond de Kerst verwachten. Na betaling wordt de eerste batch boekjes begin januari verstuurd. Mooi op tijd om weer fijne kampeerplannen te maken voor het nieuwe jaar!