Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Deel dit bericht

Factuur van Het Groene Boekje 2017

Geplaatst op 23 december 2016

Het Groene Boekje 2017 is in aantocht! Wie jaarlijks via een factuur betaalt, heeft de aanbiedingsbrief voor Het Groene Boekje 2017 ondertussen ontvangen. Als u deze via internetbankieren gaat betalen, kan het zijn dat het betalingskenmerk niet wordt geaccepteerd in het invulveld. U kunt dit nummer dan vermelden in het opmerkingenveld. Zo kan de bank de betaling verder verwerken. En krijgt u uw Groene Boekje in de loop van januari 2017 in uw brievenbus.

De kampeerders die een machtiging tot automatische incasso hebben afgegeven, ontvangen elk jaar in de laatste weken van december automatisch het nieuwe Groene Boekje. Een machtiging kunt u eenvoudig regelen via in te loggen via de knop rechts bovenaan op deze website.

Zo kunt u weer een heel jaar genieten van de Natuurkampeerterreinen!