Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Deel dit bericht

Fête de la Nature

Geplaatst op 9 januari 2017

Het weekend van 20 en 21 mei is een weekend om de natuur te vieren! Dat doen we natuurlijk al heel vaak, maar tijdens Fête de la Nature worden er extra veel activiteiten georganiseerd in het hele land om stil te staan bij de natuur. Je kunt mee op allerlei excursies, natuurwandelingen, speurtochten, fietsroutes, je kunt koken met wilde planten, meedoen aan guerilla gardening en nog veel meer. Kijk op www.fetedelanature.nl voor een evenement bij jou in de buurt.