Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Deel dit bericht

Muzikanten gezocht!

Geplaatst op 10 februari 2017

Zaterdag 24 juni 2017 is De Dag van de Kampvuurmuzikant! Op meer dan twintig Natuurkampeerterreinen in Nederland kun je deelnemen aan een akoestische muziekwedstrijd bij het kampvuur. Vorig jaar was het een enorm succes. En nu gaan we, in iets gewijzigde vorm, op herhaling!

Ben je muzikant, hou je van het buitenleven, en wil je wel eens proberen om buiten bij een kampvuur voor een intiem publiek te spelen? Of ben je al een doorgewinterde kampvuurtroubadour en doe je niets liever dan bij een knapperend vuurtje spelen? Je kunt solo deelnemen, maar ook als groep. Je mag eigen teksten zingen of spelen, maar ook de bekende meezingers. Waar jij je maar fijn bij voelt! Per locatie doen vijf muzikanten/acts mee. En per locatie is er uiteindelijk één winnaar. Ga naar de website van De Dag van de Kampvuurmuzikant voor meer informatie. Opgeven kan tot 18 april 2017.