Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Deel dit bericht

Acht nieuwe Natuurkampeerterreinen in Nederland

Geplaatst op 16 februari 2017

Het Groene Boekje 2017 is verschenen, hét vertrekpunt voor het nieuwe kampeerseizoen. Naast de vijf nieuwe terreinen in Frankrijk zijn er dit jaar acht nieuwe Natuurkampeerterreinen in Nederland bij gekomen. Deze liggen op allerlei mooie plekjes in het land. De Mig in Kraggenburg (FL), Ikenhiem in Wijnjewoude (FR) en Landgoed De Oldenhof in Vollenhove (O) kon je in de loop van afgelopen jaar al uitproberen.

Vanaf komend seizoen kun je met de Natuurkampeerkaart ook terecht op 2Bunders in Bedum (GR), De Altena in Zeewolde (FL), Het Hallse Hull in Hall en ’t Diekshoes in Winterswijk (GL) en Den Buizerd in Geijsteren (L).

In totaal zijn er dit jaar 133 Natuurkampeerterreinen in Nederland, waar je geniet van rust, ruimte en vrijheid.