Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Stoere Vrouwen Sporten – Onze sportieve vakantie in Overijssel

Geplaatst op 8 juni 2017

7 juni 2016
Stoere Vrouwen Sporten blog
Door Astrid Geerts

Een sportieve vakantie in Overijssel, dus gewoon in eigen land. Deze zomer laten Rose en Astrid de plekken zien waar zij graag komen. Campings of plekken in de natuur waar je lekker kan sporten en goed kan uitrusten.

Een plek waar we ons vrij voelen, waar we de boomblaadjes horen ritselen, insecten horen zoemen. Waar we de hele tijd buiten kunnen zijn en een fikkie kunnen stoken. In een omgeving waar we kunnen suppen of fietsen. Voor onze vakanties zoeken we de plek waar dit allemaal kan.

Lees verder op deze website.