Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Deel dit bericht

Najaarsactie van start

Geplaatst op 1 september 2017

Heimwee naar de zomervakantie? 
Ook in het najaar is het heerlijk kamperen. Geniet van alle rust in een prachtig kleurende natuur. Voor mensen die Het Groene Boekje 2017 nog niet bezitten, hebben we dit jaar weer een mooie najaarsactie:

Als je Het Groene Boekje 2017 aanschaft op of na 1 september 2017, dan krijg je Het Groene Boekje 2018 rond de jaarwisseling gratis thuisgestuurd. Met de Natuurkampeerkaart in Het Groene Boekje heb je toegang tot alle Natuurkampeerterreinen in Nederland en Frankrijk. Met deze actie kun je dus niet alleen in het najaar, maar ook in het nieuwe jaar terecht op de Natuurkampeerterreinen. De meeste terreinen zijn tot 1 november open. Terreinen die het hele jaar open zijn, vind je in de Terreinzoeker door op het icoon met de sneeuwvlok te klikken.

Je kunt Het Groene Boekje 2017 met Natuurkampeerkaart hier bestellen. De actie loopt tot 1 november 2017.

Aanschaf op een Natuurkampeerterrein of in de winkel 
Bij aanschaf van het boekje op een Natuurkampeerterrein laat je een volledig ingevulde aanmeldkaart (zie achter in Het Groene Boekje: ‘Wilt u natuurkampeerder worden? Kies dan…’) achter bij de terreinbeheerder. Deze zorgt ervoor dat de kaart bij Stichting De Groene Koepel terechtkomt. Koop je Het Groene Boekje op of na 1 september bij ANWB, Bever of reisboekhandel, stuur dan de originele aankoopbon plus de ingevulde aanmeldkaart (zie boven) naar Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. Het adres met antwoordnummer staat op deze kaart.

Let op: de actie gaat in 1 september 2017. Voor die tijd geldt het normale tarief.