Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Het Groene Boekje 2018 (betaling en verschijning)

Geplaatst op 30 november 2017

Het Groene Boekje 2018 wordt inmiddels al in grote getale gedrukt (meer dan 56.000 exemplaren!), gebonden en gepersonaliseerd. Met maar liefst 137 Natuurkampeerterreinen in Nederland, dertien in Frankrijk en zestien GroepsNatuurkampeerterreinen, is het de dikste editie ooit!

Als je Het Groene Boekje jaarlijks betaalt via een automatische incasso, ontvang je de gids rond de kerst thuis.

Wie jaarlijks via een factuur betaalt, kan de aanbiedingsbrief voor Het Groene Boekje 2018 ook rond de Kerst verwachten. Na betaling wordt de eerste batch boekjes begin januari verstuurd. Mooi op tijd om weer fijne kampeerplannen te maken voor het nieuwe jaar!