Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Kamperen op een Natuurkampeerterrein

Deel dit bericht

Najaarsactie van start

Geplaatst op 12 september 2018

Heimwee naar de zomervakantie? 

Ook in het najaar is het heerlijk kamperen. Geniet van alle rust in een prachtig kleurende natuur. Voor mensen die Het Groene Boekje 2018 nog niet bezitten, hebben we dit jaar weer een mooie najaarsactie:

Als je Het Groene Boekje 2018 aanschaft op of na 14 september 2018, dan krijg je Het Groene Boekje 2019 rond de jaarwisseling gratis thuisgestuurd. Met de Natuurkampeerkaart in Het Groene Boekje heb je toegang tot alle Natuurkampeerterreinen in Nederland en Frankrijk. Met deze actie kun je dus niet alleen in het najaar, maar ook in het nieuwe jaar terecht op de Natuurkampeerterreinen. De meeste terreinen zijn tot 1 november open. Terreinen die het hele jaar open zijn, vind je in de Terreinzoeker door op het icoon met de sneeuwvlok te klikken.

Let op: vanaf 1 november geldt de najaarsactie alleen als je Het Groene Boekje 2018 aanschaft op een Natuurkampeerterrein of in een winkel. Via onze website kun je na 1 november alleen nog Het Groene Boekje 2019 aanschaffen, dat in januari geleverd zal worden.

Aanschaf op een Natuurkampeerterrein of in de winkel 

Bij aanschaf van het boekje op een Natuurkampeerterrein laat je een volledig ingevulde aanmeldkaart (zie achter in Het Groene Boekje: ‘Wilt u natuurkampeerder worden? Kies dan…’) achter bij de terreinbeheerder. Deze zorgt ervoor dat de kaart bij Stichting De Groene Koepel terechtkomt. Koop je Het Groene Boekje op of na 14 september bij ANWB, Bever of reisboekhandel, stuur dan de originele aankoopbon plus de ingevulde aanmeldkaart (zie boven) naar Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. Het adres met antwoordnummer staat op deze kaart.

Je gegevens worden in ons systeem gezet, en je krijgt in januari 2019 Het Groene Boekje 2019 thuisgestuurd. Aan het eind van het jaar ontvang je een vrijblijvend aanbod om in 2020 weer Het Groene Boekje aan te schaffen. De najaarsactie op de Natuurkampeerterreinen en in de winkels loopt tot 31 december 2018.