Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Beursvrijwilligers gezocht!

Geplaatst op 26 september 2018

Lijkt het je leuk om anderen enthousiast te maken over Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten? Meld je dan aan voor ons beursteam!

Wat houdt het in?
Als beursvrijwilliger van De Groene Koepel promoot je de (Groeps)Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten op diverse beurzen of evenementen. Voorbeelden zijn: de Fiets & Wandelbeurs in Utrecht en in Gent, Let’s Go Outdoor in Zeewolde, de Caravana in Leeuwarden en de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Je gaat altijd minimaal met zijn tweeën op pad, meestal voor één dag, soms voor meerdere dagen, afhankelijk van je eigen agenda. Het zijn erg dynamische dagen, niet alleen help je de Natuurkampeerterreinen en de Trekkershutten om bekend te worden en blijven onder de doelgroep, ook is het een leuke manier om mensen te ontmoeten binnen de recreatiesector. Voor het helpen op een beursdag ontvang je een onkostenvergoeding.

Wat moet je kunnen?
– je bent zelf dol op kamperen op Natuurkampeerterreinen en/of overnachten in een Trekkershut;
– je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, aan te spreken en enthousiast te maken;
– je bent een aantal dagen per jaar beschikbaar om voor ons op een beurs te staan (de data worden ruim van tevoren gecommuniceerd, en je kunt per beurs aangeven of je kunt);
– heb je een rijbewijs, en een auto tot je beschikking? Dat zou fantastisch zijn (maar hoeft niet per se).

Wil je meer informatie over het beursteam, of wil je je opgeven, stuur dan een mailtje met je motivatie naar info@degroenekoepel.nl, of bel naar +31 (0)30-6033701 en vraag naar Silvie Hermsen.