Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Geplaatst op 8 november 2018

Op 27, 28 en 29 november, vindt de 17e editie van de Recreatie Vakbeurs plaats. Dit evenement wordt elk jaar in november georganiseerd in de Evenementenhal in Hardenberg. Deze beurs is gericht op de recreatiebranche. De Groene Koepel heeft er alle dagen een stand, ter promotie van de netwerken Natuurkampeerterreinen, Trekkershutten en GroepsNatuurkampeerterreinen. Daarnaast hebben we informatie over het DGK Lab, van waaruit we duurzame innovatie in de verblijfsrecreatie stimuleren. Kijk voor meer informatie op de website van de Recreatie Vakbeurs.