Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Winnaars ‘Spaar ze allemaal’ bekend!

Geplaatst op 1 februari 2019

De winnaars van de stempelkaartactie ‘Spaar ze allemaal’ zijn bekend! Jan en Marjon van den Oudenalder kampeerden afgelopen jaar maar liefst 35 keer op de Natuurkampeerterreinen. Het echtpaar sleept hiermee de hoofdprijs binnen: een weekend winterkamperen in een Tipi inclusief houtkachel, op een Natuurkampeerterrein in Drenthe.

Kinderen 

Ook veel kinderen deden mee met de stempelactie. Twee zusjes van 6 jaar en 2 jaar waren van alle kinderen de winnaars en kampeerden afgelopen jaar op 16 verschillende Natuurkampeerterreinen. Zij winnen een weekendje weg in een Trek-In, de duurzame Trekkershut die op verschillende Natuurkampeerterreinen staat.

Stempels verzamelen

Het afgelopen jaar konden fervent natuurkampeerders stempels verzamelen wanneer zij kampeerden op een Natuurkampeerterrein. Stichting De Groene Koepel, beheerder van het netwerk van Natuurkampeerterreinen, nam het initiatief voor deze actie. Directeur Marieken Nieuwdorp: “de actie is bedoeld om kampeerders de diversiteit aan Natuurkampeerterreinen te laten ontdekken. Er zijn Natuurkampeerterreinen in een boomgaard, in het bos, langs het water of bij de zee: de mogelijkheden zijn eindeloos!” De Groene Koepel kreeg vele ingevulde stempelkaarten retour, veelal voorzien van uitgebreide reisverslagen, tekeningen en foto’s.

Prijzen

Naast de hoofdprijs, beschikbaar gesteld door Tipiskamperen, waren er diverse andere prijzen te winnen: van de SunStofey, een draagbare zonne-oven voor op de camping uit de webshop van Ecoventura, tot een verrekijker van Vogelbescherming Nederland. En van een weekend in de Trek-in, de duurzame trekkershut, tot een waardebon voor een kampeerervaring bij Geardropper.

Kampeerders die in de prijzen zijn gevallen krijgen uiterlijk maandag 4 februari bericht.