Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Lezing Camilla Dreef: Van Vogelverhalen naar Vogelbescherming

Geplaatst op 22 maart 2019

Dinsdagavond 14 mei tijdens de Nationale Vogelweek komt bioloog en vogelaar Camilla Dreef voor de tweede keer vertellen over vogels, vogels kijken, de Vogelbescherming en haar heerlijke boek ‘Kwie kwie kwie kwie kwie, een boek vol vogelverhalen’. Tijdens deze lezing zal Camilla haar persoonlijke vogelavonturen delen. Zij ontwikkelde zich van natuurmeisje naar vogelonderzoeker en vogelaar. Waarom begon ze met vogels kijken? Waarom is het zo leuk? En waar moet je nou beginnen?

Kijk hier voor meer informatie en de kaartverkoop. (De vorige editie was uitverkocht, dus wees er snel bij!)