Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Geadropper op natuurkampeerterrein

Deel dit bericht

Met Geadropper kamperen op een Natuurkampeerterrein

Geplaatst op 16 mei 2019

Kamperen in de natuur, het is de ultieme manier om tot rust te komen. En dat ‘gehannes’ met die tent? De zolder uitkammen op zoek naar de matjes? Er op de camping achter komen dat je je gasbrander vergeten bent? Voor echte kampeerders is dat natuurlijk onderdeel van de charme. Het hoort bij het avontuur!

Duik zo je tent in

Maar soms heb je gewoonweg de tijd niet om alle kampeerspullen bij elkaar te zoeken. Of je wilt in alle drukte tóch een weekendje weg, maar dan wel hup, direct door vanuit werk, school en andere verplichtingen. En soms ben je gewoon liever lui dan moe. Herkenbaar? Dan hebben wij de oplossing! Boek één van de arrangementen van Geardropper i.s.m. Natuurkampeerterreinen! Op elf Natuurkampeerterreinen kun je eenvoudig een ingerichte tent boeken, die opgezet voor je klaar staat. Kampeer een aantal dagen op dezelfde plek, of ga rondreizen.

Beginnende kampeerders

Zo’n ingerichte tent is natuurlijk ook ideaal voor beginnende kampeerders. Voor als je het kamperen eens wilt uitproberen, voordat je investeert in de aanschaf van kampeerspullen. Dat is nog duurzaam ook.

Geardropper zorgt voor een ingerichte tent

Geardropper regelt voor jou een volledige (huur) kampeeruitrusting incl. opblaasbare tent, die voor je wordt opgezet en ook weer opgeruimd. De ruime kampeerplek regelt het Natuurkampeerterrein naar keuze voor je. Bekijk alle mogelijkheden op de website van Geardropper.

Uitrusting Geardropper