Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Lezing over Bijen

Geplaatst op 4 december 2019

Wegens het Coronavirus kan de bijenlezing niet meer plaatsvinden op het Natuurkwartier in Nieuwegein. Momenteel onderzoeken wij de mogelijkheden voor een alternatief, dus houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Het aantal bijen is de laatste tijd sterk aan het afnemen. En dat is slecht nieuws, want bijen zijn van cruciaal belang voor de mens. Daarom slaan De Groene Koepel en de Bijenstichting de handen ineen, om Nederland samen een stukje bij-vriendelijker te maken! Vanavond geven zij een lezing over deze bijzondere groep insecten.

Tijd: 19.00 tot 21.00 uur

 

Wil je op de hoogte gehouden worden over de bijenlezing? Kijk dan op de website van De Groene Koepel.