Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Met blote voetjes in het gras op Natuurkampeerterrein 2Bunders

Deel dit bericht

Vacature: fotograaf gezocht!

Geplaatst op 6 februari 2020

— Wegens het overweldigende aantal reacties is deze vacature gesloten. Bedankt voor alle inzendingen. Wij gaan ermee aan de slag. Degenen die uitgenodigd worden voor een gesprek horen dit in de week van 17 februari. —

Ben jij een professionele fotograaf en heb je affiniteit met kamperen in de natuur? Weet jij met oog voor detail het ‘kampeergeluk’ vast te leggen? En ben je zo’n vier dagen beschikbaar in 2020? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk snel de vacature. Reageren kan tot en met vrijdag 14 februari.