Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Nieuwe eigenaren Natuurkampeerterrein Annendaalse Hoeve

Geplaatst op 11 februari 2020

Natuurkampeerterrein Annendaalse Hoeve heeft nieuwe eigenaren. Martin en Agnes Zegwaard hebben het stokje overgenomen en beheren nu met veel enthousiasme het mooie terrein in Limburg.

Voorheen runde het echtpaar al een succesvolle Bed and Breakfast. Maar deze plek bleek te klein voor de vele ideeën en wensen van Martin en Agnes. De overname van Annendaalse Hoeve is dan ook een lang gekoesterde wens die in vervulling ging. Zij vertellen je in onderstaand bericht graag iets meer over hun mooie terrein!

Bericht van de nieuwe eigenaren

Natuurkampeerterrein Annendaalse Hoeve is 2 ha groot en zeer geschikt voor mensen die er even tussen uit willen, de rust zoeken of even willen vluchten uit de hectiek van alledag. Kampeer er op een van de tien ruime plaatsen. Daarnaast zijn er vijf camperplaatsen. Voor fietsers, wandelaars en motorrijders is er een tentenkamp  met zitjes en een vuurkorf waar je als de wind goed staat gebruik van kunt maken.

Natuurlijk is het sanitair optimaal verzorgt en in zeer goede staat en zijn er goede voorzieningen voor mindervaliden aanwezig. Ook is er wifi, en komt de bakker ’s morgen rond 9 uur de broodjes brengen of iets lekkers voor bij de koffie. Voor fietsers en motorrijders is er een beveiligde overdekte stalling met verlichting.

Naast het tentenkamp ligt een klein hertenverblijf. Aan de andere kant van het terrein word je verrast door een paar schaapjes en een paardje. Tevens wordt het gehele terrein bewaakt door onze eigen kippen die onopvallend over het gras lopen. Er is een ruime parkeerplaats gerealiseerd zodat er geen auto’s naast de caravans staan. Mits aangelijnd en rustig mag het hondje ook mee.

Via een kleine wandeling door het bos kom je bij de visvijver, waar u naar hartenlust een hengeltje kunt uit werpen.

Ontmoeting

Na een vermoeiende dag is er de mogelijkheid om op het boerderijterras een drankje te nuttigen. Wees op zondag tussen 10.00 uur en 11.00 uur welkom op het terras voor gratis koffie of thee en natuurlijk ook voor de sterke verhalen van de dag. We hopen je te nieuwsgierig te hebben gemaakt en verheugen ons op een kennismaking op Natuurkampeerterrein Annendaalse Hoeve in Maria Hoop te gemeente Echt.

Groet, Agnes en Martin Zegwaard