Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Ontwikkelingen coronavirus

Geplaatst op 13 maart 2020

Het zal je niet ontgaan zijn: ook in Nederland zijn aangescherpte maatregelen opgesteld vanuit het RIVM en de regering rondom het coronavirus. De bij ons aangesloten (Groeps)Natuurkampeerterreinen volgen de ontwikkelingen op de voet. Een aantal terreinen die op dit moment geopend zijn, sluiten per direct. Andere Natuurkampeerterreinen blijven vooralsnog open. Juist om kampeerders tegemoet te komen die op zoek zijn naar ruimte en natuur in deze moeilijke tijd.

Kamperen? Neem contact op

Wij adviseren je om voorafgaand aan je verblijf aan een Natuurkampeerterrein te bellen met de ondernemer. Hij/zij kan je dan vertellen of er extra maatregelen genomen zijn om rekening mee te houden. Uiteraard vragen wij je om je verantwoordelijkheid te nemen en de maatregelen en adviezen vanuit het RIVM en de overheid op te volgen. De situatie verandert per dag.

Gesloten terreinen

Horen wij dat er terreinen zijn die dicht gaan vanwege de situatie rondom het coronavirus, of die later dan gepland open gaan, dan noteren wij dat in dit overzicht.