Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Kamperen Fort WKU

Deel dit bericht

Stuur ons je favoriete kampeerrecept!

Geplaatst op 2 april 2020

Koken tijdens je kampeervakantie kan soms behelpen zijn, wanneer je maar 1 of 2 pitjes tot je beschikking hebt. Maar het heeft ook zo z’n charme! Wat kook jij het liefst wanneer je aan het kamperen bent? Laat het ons, voor maandag, weten!

genieten bij een vuurtje met pizza en koffie

Delen maar!

Deel je recept (liefst met foto) onder ons bericht op Facebook, of stuur het recept in via info@degroenekoepel.nl

De leukste, lekkerste en meest verrassende recepten verzamelen wij en stellen wij beschikbaar als overzichtelijke PDF op onze website. Zo kun je tijdens de Pasen in eigen tuin of op eigen balkon, toch een beetje het kampeergevoel oproepen. Pak je gaspitje erbij, de kampeerstoelen en het picknickkleed en het is net alsof je op vakantie bent! Wedden dat de maaltijd extra lekker smaakt? Wie weet zet je zelfs de tent wel op. Waarom niet?

En als we dan straks, in goede gezondheid, weer kunnen gaan kamperen op de Natuurkampeerterreinen, heb je alvast wat inspiratie opgedaan!

Koken op de camping