Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
congres natuurlijk ondernemen

Deel dit bericht

Congres Natuurlijk Ondernemen (afgelast)

Geplaatst op 9 april 2020

Vanwege het coronavirus COVID-19 is het Congres Natuurlijk Ondernemen afgelast. 

Speciaal voor ondernemers van Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten organiseren we waarschijnlijk op twee verschillende data een kleinschalig jaarcongres, zoals we normaal gesproken in maart doen. Houd daarom 29 oktober en 5 november alvast vrij in uw agenda. Meer informatie over het jaarcongres volgt snel.

Op donderdag 29 oktober 2020 organiseert De Groene Koepel het Congres Natuurlijk Ondernemen. We zijn te gast in Het Koelhuis te Zuthpen, dé industriële evenementenlocatie in Oost-Nederland. We organiseren congres niet alleen speciaal voor onze eigen aangesloten ondernemers, maar ook voor alle andere geïnteresseerden. Het programma is gevuld met thema’s als landschapskunst, cultuurhistorie, natuurbeleving en de toekomst van de branche.

Kijk op de website van De Groene Koepel voor meer informatie.