Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Met blote voetjes in het gras op Natuurkampeerterrein 2Bunders

Deel dit bericht

Thuis koken als op het Natuurkampeerterrein

Geplaatst op 10 april 2020

Wat een prachtig kampeerweer is het dit weekend! En wat ontzettend jammer dat we er nu niet op uit kunnen trekken. Maar we houden vol en kijken uit naar het moment dat het wel weer kan. En tot die tijd doen we gewoon alsof we aan het kamperen zijn!

Wij hebben een superleuke selectie kampeerrecepten voor jullie klaarstaan, van en voor kampeerders! Maak ze dit weekend (op je gaspitje) in je tuin, op het balkon of lekker thuis. Picknickkleedje en kampeerstoelen erbij en genieten maar! En als we straks wel weer naar de camping kunnen, is er alvast wat inspiratie opgedaan ;-)

Download de recepten: 10 Kampeer recepten_web