Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Borger

Deel dit bericht

Waar kan ik kamperen?

Geplaatst op 22 april 2020

Wij krijgen regelmatig de vraag of het op dit moment mogelijk is om te kamperen op de Natuurkampeerterreinen. Dat is per (veiligheids)regio verschillend. Bovendien maken beheerders en ondernemers hun eigen afweging. Voor alle terreinen geldt dat sanitairgebouwen en mogelijke horeca gesloten zijn.

Eigen sanitaire voorzieningen

Heb je een camper of caravan en heb je je eigen sanitaire voorziening? Dan is het – bij een aantal terreinen – mogelijk om te kamperen. Op een enkel terrein behoort ook tentkamperen tot de opties. Bel altijd van tevoren met het terrein om op de hoogte te zijn van de maatregelen. Natuurlijk gelden ook tijdens het kamperen alle richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier welke Natuurkampeerterreinen er – voor zover bij ons bekend – op dit moment geopend zijn.

Natuurkampeerterreinen die gesloten zijn, staan hier per provincie genoteerd.

Ruime plekken 

Wij houden in de gaten of en wanneer de maatregelen (iets) versoepeld worden. Er wordt nu zowel door Stichting De Groene Koepel, als door de ondernemers, hard gewerkt aan plannen en protocollen om gasten straks op veilige wijze te kunnen ontvangen in de anderhalvemetersamenleving. Eén voordeel hebben de Natuurkampeerterreinen alvast: ruime plekken zijn bij ons vanzelfsprekend!