Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
Je voelt je al snel thuis op een Natuurkampeerterrein!

Deel dit bericht

Vacature: Directeur/bestuurder

Geplaatst op 24 april 2020

Per eind 2020 is De Groene Koepel op zoek naar een Directeur/bestuurder (fulltime).

Wij zijn op zoek naar een directeur, een boegbeeld, iemand die De Groene Koepel verder kan ontwikkelen en naar een volgende fase brengen. Een empathische directeur met creativiteit en ondernemingsgeest. Een directeur die én aandacht heeft voor het bestendigen van de goede reputatie van De Groene Koepel én tegelijkertijd wil vernieuwen en nieuwe wegen wil verkennen.

Wil jij je inzetten voor een duurzame verblijfsrecreatie in het groen? En word je enthousiast van onze keurmerken Natuurkampeerterreinen, GroepsNatuurkampeerterreinen en Trekkershutten? Lees dan verder en reageer voor 15 mei.