Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Op trektocht deze zomer

Geplaatst op 22 mei 2020

We krijgen veel vragen of ook deze zomer nog steeds speciaal voor wandelaars en fietsers tot 19.00 uur een plaats voor een tentje wordt vrijgehouden. Ideaal voor als je een meerdaagse fiets- of wandeltocht aan het maken bent en niet altijd van tevoren weet hoe ver je op de dag gaat komen.

Zomer 2020
Normaal gesproken zou dit geen probleem moeten zijn. Wij gaan er nog steeds vanuit dat kampeerterreinen plekken voor trekkers beschikbaar houden. Maar helaas is op dit moment niets normaal. Omdat naar verwachting dit jaar veel mensen in Nederland blijven voor hun vakantie, kunnen de terreinen sneller vol zijn dan normaal. Ook zijn er op sommige plaatsen minder kampeerplekken beschikbaar vanwege een beperkter gebruik van het sanitairgebouw. Daar waar het maximum aantal plaatsen is bezet, worden geen nieuwe kampeerders toegelaten.

Het zal deze zomer daarom anders dan anders zijn voor kampeerders en trekkers. Wij raden aan (kort) van tevoren contact op te nemen met het Natuurkampeerterrein van je keuze. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden om te voorkomen dat er geen plek voor je is. Met de extra maatregelen voor afstand en hygiëne kan het toch een mooie zomer worden!