Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten
GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed Zeewolde

Deel dit bericht

Kamperen met groepen vrienden of familie

Geplaatst op 18 juni 2020

Heb je ook zo’n zin om lekker weg te gaan met vrienden of familie? Iets met een groep doen lijkt maar lastig in deze coronatijden. Gelukkig kun je weer terecht op de GroepsNatuurkampeerterreinen. De terreinen hebben maatregelen genomen waardoor het sanitair weer te gebruiken is rekeninghoudend met besmettingsgevaar. Op deze manier kun je gezellig op pad met je vrienden: lekker genieten van de buitenlucht en van elkaar! Een extra voordeel: in de buitenlucht is de kans op besmetting kleiner. Dus je kunt met een gerust hart op pad! Informeer bij de groepsterreinen naar de mogelijkheden.