Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Stuur ons je favoriete vegan kampeerrecept!

Geplaatst op 18 juni 2020

In april riepen we jullie op om je favoriete kampeerrecept in te sturen. We kregen hele leuke (en vooral lekkere!) recepten binnen. Koken op een kampeerterrein is vaak toch wat anders dan thuis. Je hebt minder ruimte en minder kookgerei voorhanden, dus je moet een beetje creatief zijn. Eenpansgerechten zijn daarom vaak heel handig.

Om je wat extra inspiratie te geven voor de volgende kampeervakantie hebben we tien recepten gebundeld in dit toffe digitale receptenboekje. Dit kun je gratis downloaden of gewoon online bekijken. Eet smakelijk!

Vegan gerechten

Nu willen we ook graag een boekje maken met veganistische recepten erin. Steeds meer mensen eten veganistisch en dat past natuurlijk heel erg goed bij het duurzame karakter van de Natuurkampeerterreinen. Daarom nu de vraag: wat is jouw favoriete veganrecept, dat je altijd klaarmaakt op je kampeervakantie? Stuur het vóór 1 juli op naar info@degroenekoepel.nl, liefst met foto!