Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Najaarsactie van start

Geplaatst op 15 september 2020

Heimwee naar de zomervakantie? 

Ook in het najaar is het heerlijk kamperen. Geniet van alle rust in een prachtig kleurende natuur. Voor mensen die Het Groene Boekje 2020 nog niet bezitten, hebben we dit jaar weer een mooie najaarsactie:

Als je Het Groene Boekje 2020 aanschaft op of na 15 september 2020, dan krijg je Het Groene Boekje 2021 rond de jaarwisseling gratis thuisgestuurd. Met de Natuurkampeerkaart in Het Groene Boekje heb je toegang tot alle Natuurkampeerterreinen in Nederland en Frankrijk. Met deze actie kun je dus niet alleen in het najaar, maar ook in het nieuwe jaar terecht op de Natuurkampeerterreinen. De meeste terreinen zijn tot 1 november open. Terreinen die het hele jaar open zijn, vind je in de Terreinzoeker door op het icoon met de sneeuwvlok te klikken.

Waar wacht je nog op? Kom genieten van de na-zomer en herfst en bestel Het Groene Boekje hier.

Let op: Vanaf 1 november geldt de najaarsactie alleen als je Het Groene Boekje 2020 aanschaft op een Natuurkampeerterrein of in een winkel. Via onze website kunt u na 1 november alleen nog Het Groene Boekje 2021 aanschaffen, dat in januari geleverd zal worden.