Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Kleine vertraging bij verwerking bestellingen Het Groene Boekje

Geplaatst op 30 april 2021

Kamperen op de Natuurkampeerterreinen is onverminderd populair. Dat was al een aantal jaren zo, maar Corona heeft dit nog een zetje gegeven. Wij snappen dat natuurlijk helemaal. Wanneer de muren door al het thuiswerken op je afkomen, is een Natuurkampeerterrein de ideale bestemming. De buitenlucht, alle ruimte en alle mogelijkheden om een gezonde wandeling of fietstocht te maken dragen bij aan een gezond verblijf!

Het kan zijn dat je iets langer moet wachten op je bestelling van Het Groene Boekje en/of de Natuurkampeerkaart. Dit komt door de grote interesse in de Natuurkampeerterreinen en tevens door de lage(re) bezetting op ons kantoor vanwege de Corona-maatregelen. Wachten met kamperen hoeft dan weer niet; neem de mail mee die je ontvangt nadat wij je gegevens verwerkt hebben, of laat je bankafschrift zien. Veel kampeerplezier!