Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701
info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn

Deel deze pagina

Al een paar jaar bieden we in samenwerking met Tralaluna een verzorgde rondreis in een sfeervolle retro-camper aan langs Natuurkampeerterreinen. Leuk om eens te proberen!

Goed om te weten: speciaal voor Natuurkampeerders is er een Vroege Vogel korting! Boek je de reis voor 1 maart 2019, dan krijg je 20% korting! Geef bij je reservering ‘Vroege Vogel Korting’ aan.

Arrangement ‘Natuurreis’

Met een bijzonder kampeerbusje op je gemak op pad en overnachten op mooie Natuurkampeerterreinen in het noorden van het land. Slow travel!

Ontdek de diversiteit aan prachtige natuurgebieden in Drenthe, Groningen en /of Friesland, zoals Nationaal Park Dwingelerveld en Nationaal Park Drents Friese Wold. Proef ook letterlijk de provincies, hun pure en gezonde streekproducten, en ontdek cultuurhistorische schatten en bijzondere plekken met een verhaal.

Wat krijg je bij deze roadtrip?

  • Een compleet ingericht kampeerbusje, met inventaris, beddengoed/handdoeken, luifel en setje om buiten te zitten;
  • Overnachtingen op prachtige Natuurkampeerterreinen in Drenthe, Groningen en/of Friesland, waarbij je je voorkeuren kunt aangeven of het lekker los mag laten en je laten verrassen;
  • Een tas vol routekaarten, informatie over de omgeving, points of interest en wandel/fietskaarten. Maar ook een flora- en faunagids, een Pluk Wilde Planten handleiding en divers leesvoer over de (lokale) natuur en cultuur(historie);
  • AgendaTips: van een biologische markt, expositie, openluchtvoorstelling tot natuurexcursies met bijvoorbeeld een boswachter of lokale gids;
  • Gratis gebruik van fietsendrager en twee fietsen;
  • Het Groene Boekje 2019, met Natuurkampeerkaart 2019 (als je hem nog niet hebt). Na afloop mag hij mee naar huis mag en kun je hem de rest van het jaar gebruiken!
  • Extra, een natuurcadeautje!

Alles is voor je geregeld. Jij hebt alle tijd over om te genieten en krijgt alle vrijheid om zelf je tempo en weg te bepalen. De ervaring leert dat een week op pad en om de dag verkassen een aanrader is. Zo heb je variatie in waar je verblijft én voldoende tijd om eropuit te trekken, wandelend of op de fiets, of lekker te relaxen in de natuur.

Wat kost het?

Tralaluna maakt de tarieven graag zo duidelijk mogelijk. De prijzen voor de verschillende bussen is gelijk. Reserverings- en schoonmaakkosten rekenen ze niet.Check wel altijd even de website voor mogelijke prijswijzigingen.

Kampeerbus & Natuurreis Roadtrip
weekend of midweek: € 485
week: € 835

Tarieven zijn gebaseerd op huur voor 1 of 2 personen.
Extra persoon: € 9,- per dag.

Toeristenbelasting: wij regelen voor je dat de gemeentelijk belastingen worden betaald. Naderhand verrekenen we deze met de borg.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren