This website uses cookies to analyze the website so we can improve the functionality. Read ourPrivacy for more information.

Close the bar

Tips!

Avondeten
Wil je 's avonds in het restaurant van de herberg eten? Informeer dan vooraf naar de mogelijkheden!

Stilte
Een paar keer per jaar zijn er in de herberg (huwelijks)feesten. Kom je echt voor de rust van Tiengemeten, informeer dan vooraf naar de activiteiten in de herberg.

Media

 • Herberg en terras.
 • Luchtfoto van het eiland Tiengemeten.
 • Kamperen in de boomgaard.
 • Paarden naast het terrein.

Share this site

Natuurkampeerterrein Tiengemeten
Zuid-Beijerland, Zuid-Holland Book now!

Return to search results

Average rating:

of 5 ratings

Write a review

Tiengemeten

0,9 hectare | 15 places | Open: 01/04 - 31/10 | Puur Natuur

🌄Terrain

Tiengemeten has a population of ten people and 120 Highland cattle. This campsite is in an orchard and is for tents only: no motorized vehicles are permitted on the island. Baggage transport can be arranged.

Water-saving showers · Water-saving toilets · Green energy · Solar cells · gebruik aardwarmte voor verwarming sanitair en water · Use of durable materials in sanitary facilities · Other sustainable materials, namely · Cleaning without chemicals · No use of chemicals during maintenance

🍂Features of this campsite

 • hot shower(s)
 • tents allowed
 • facilities for disabled
 • pets/dogs not welcome
 • reservations possible
 • distance to nearest supermarket5,0
 • distance to nearest bus stop or railway station4,0
 • natural swimming place within 1 km
 • landing stage for canoe within 500 m

Rates *

 • adult € 7,00
 • child (age) (0 t/m 12) € 3,50
 • tent € 7,00
 • tourist tax p.p.p.n. € 0,75

Payment method

card and cash

* If applicable: HS = high season, LS = low season

Beoordelingen van bezoekers

 • Mathias - 31-08-2017

  Rustige, campeerplaats op unieke locatie. Zeer vriendelijke uitbaters. Fantastisch lekker gegeten gegeten op het terras. Bij het opkomen van de zon met de fiets genoten van een wereld waar de dieren ongestoord hun ding kunnen doen. Volgende keer blijven we iets langer en gaan we voor een grote wandeling.

 • Eltine - 05-08-2014

  Vandaag gingen wij met volle moed naar Tiengemeten om daar een paar dagen te kamperen op het natuurkampeerterein bij de Herberg. De resenties zagen er goed uit en het leek ons erg leuke locatie. Heerlijk rust en echt in de natuur. Vandaag bij de pont aangekomen was de pont al eerder weg omdat hij hij vol was. Dus wij de pont erna gelijk genomen. Aan de overkant stond een man met een busje van de Herberg. Wij vroegen of onze spullen mee konden en dat kon niet niet want dat kon alleen met de pont van 10 uur. Ook zou je daar voor gereserveerd moeten hebben. Dat hadden wij gedaan. We werden afgesnauwd door die man en wij stonden dan daar met al onze spullen. Het is 3 km lopen naar die kampeerplek dus gingen we dat niet redden zonder vervoer. Er kwam later nog een man met een golfkarretje maar die kon ons ook niet helpen want hij zat vol. Dus zou er voor ons niks anders op zitten dan te wachten tot 5 uur en dan maar hopen dat dan onze spullen mee konden. Wij hebben onze buik er van vol en zijn de volgende pont maar weer terug gegaan. We hebben niet kunnen genieten van de natuur en rust daar. Belangrijk om te weten als je bagevervoer nodig hebt kan dat dus alleen met de pont van 10 uur en 17 behalve op maandag doen ze het helemaal niet. Het personeel van de pont en Natuurmonumenten zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

 • Martin le Bruin - 11-10-2013

  Van dinsdag 8 t/m donderdag 10 oktober 2013 een paar fantastische dagen beleefd op Tiengemeten. Een bijzonder warm welkom door de waardin, die overigens adviseerde niet in de boomgaard te gaan staan ivm de vallende appels. Verder was ik vrij in de keuze. Op dat moment waren er geen andere kampeerders. Een super schoon sanitair was wel de topper. De broodjes service verliep prima en na een dag struinen over het eiland is een Oerburger ook niet te versmaden. De wandelroutes van totaal ca 17 km zijn in één dag (ca 5,5 uur) te doen. Wel even rekening houden met de kudde Highlanders, die vrijbaan hebben op het westelijk deel van het eiland. Wat de natuur betreft een prima plek zo onder de rook van Rotterdam., fazanten, buizerds, zilverreigers, Noordse woelmuizen en vele soorten eenden en ganzen. De waard en waardin geven door als er een feestje is in de periode die je boekt, dus kom je niet voor verrassingen te staan. Het weer kun je zien aankomen, maar neem voor de zekerheid regenkleding mee. Eén van de nachten was het storm en hagel, maar dat kon de pret niet drukken.. Mijn gevoel zegt dat ik zeker terug kom. "Dag mooi eiland, tot ziens."

 • Wim Lokers - 16-07-2013

  Afgelopen week-end spontaan de fiets en tent genomen naar dit terrein. Het was mooier dan onze verwachtingen, schitterend veldje om te kamperen, en wat een rust op het eiland, je waant je er alleen op de wereld. Als je, zoals hierboven iemand zegt, teveel het gevoel hebt dat je bekeken wordt, kant je op het grote veld naast de natuurcamping gaan staan, ver weg van de "drukte". Wij komen hier zeker nog een keer terug.

 • Karin - 03-07-2012

  Dit weekend waren wij op camping Tiengemeten. Een heel mooi veldje. Veel meer dan 5 tenten kunnen er niet staan om niet letterlijk de gesprekken van je buren te hoeven horen. Wat ik vervelender vond was dat de Herberg, waar de camping naast ligt, 's avonds een groep had die een verjaardag vierde. Deze groep was, zoals groepen vaker zijn, nogal rumoerig. Er kwamen ook vlagen van harde muziek uit de herberg. Om 22 uur was het afgelopen, toen pas kregen we het 'natuurcampinggevoel' met 'respect voor onze rust'. De camping ligt direct aan het terras van de herberg. Dit terras is zo'n 2 meter hoger gelegen, waardoor terrasbezoekers letterlijk neerkijken op de campinggasten. Niet echt een plezierig gevoel. De herberg van Tiengemeten kan gebruikt worden voor trouwerijen en feesten (uitbundige zelfs volgens de folder). Dit betekent dat bovenstaande niet incidenteel is. Mijn advies is: check vooraf of er een feest is! En, als je dat allemaal niet erg vindt: de herberg is heel gezellig, heel vriendelijk personeel, je kunt er heerlijk een kopje koffie drinken of wat eten en het biedt prima sanitair voor de campinggasten.

Laat een beoordeling achter

I give Tiengemetenstars.

* Your email address will not be published