Image

Activeren Natuurkampeerkaart

Hier vind je informatie over het activeren van je Natuurkampeerkaart.

Hoe kan ik mijn Natuurkampeerkaart activeren?

Zijn je gegevens bij ons bekend en heb je een NKK nummer en wachtwoord? Dan kun je inloggen in de Kamperen app om je Natuurkampeerkaart zichtbaar maken.

  1. Download de Kamperen app in de App Store of Play Store
  2. We stuurden je een e-mail met alle inloggegevens
  3. Open de Kamperen app en log in

Nu is jouw Natuurkampeerkaart geactiveerd en kun je gaan kamperen!

Ik krijg een activatiecode, wat moet ik daarmee?

De activatiecode heb je nodig om je Natuurkampeerkaart te activeren. Bewaar ‘m dus goed, maar liever nog: activeer je kaart meteen, dan heb je je kaart voortaan meteen bij de hand en kun je er altijd op uit om te gaan kamperen. Vul je gegevens en code in op natuurkampeerterreinen.nl/activeren.

Ben je eerder al met de Kamperen app op pad geweest? Open dan de app, log in en kies voor Bestellen/Activeren. Daar voer je eenvoudig je activatiecode in.

Moet ik mijn Natuurkampeerkaart meteen activeren?

We raden je aan je Natuurkampeerkaart meteen te activeren. Dit doe je heel makkelijk. Je voorkomt hiermee dat je je activatiekaart kwijtraakt en bij een volgende kampeertrip opnieuw een Natuurkampeerkaart moet kopen.

Kan ik met de activatiekaart kamperen?

Nee, de activatiekaart is niet geldig als Natuurkampeerkaart. Activeer zo snel mogelijk je Natuurkampeerkaart met de code op je activatiekaart. De activatiekaart wordt slechts eenmaal verstrekt.

Tot wanneer is mijn activatiecode geldig?

Je activatiecode is uitsluitend geldig in het jaar dat je ‘m koopt. Gebruik je ‘m niet, dan vervalt de code automatisch bij ingang van het nieuwe jaar. Zonde toch? Want hoe eerder je ‘m activeert, hoe eerder je er lekker op uit kan, kamperen op de mooiste plekken!

Mijn activatiecode werkt niet, en nu?

Oei! Je kunt ons het best bellen 030 60 33 701, dan kunnen we je snel verder helpen! Of stuur een mail naar info@degroenekoepel.nl. Overkomt dit je in het weekend? Bewaar dan je activatiekaart goed tot we elkaar gesproken hebben.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur dan even een berichtje, we beantwoorden je vraag graag!