Image

Het Groene Boekje

Hier vind je informatie over Het Groene Boekje, hoe je ‘m cadeau geeft en verkoopadressen.

Wat is Het Groene Boekje?

In Het Groene Boekje vind je alle Natuurkampeerterreinen compact en overzichtelijk: je houvast bij het kiezen van je volgende kampeerplek!

Waar koop ik Het Groene Boekje?

Je bestelt ‘m gemakkelijk via onze site. Het boekje is ook te koop op alle Natuurkampeerterreinen, bij Bever en enkele boekwinkels. Hier vind je een overzicht van verkoopadressen.

Ik heb Het Groene Boekje op een terrein of in de winkel gekocht, wat nu?

Als je je boekje op een Natuurkampeerterrein of in de winkel koopt, vind je daarin een activatiekaart waarmee je je persoonlijke Natuurkampeerkaart activeert. Daarover lees je hier meer.

Ik wil Het Groene Boekje cadeau doen

Wat leuk dat je iemand een jaar lang kamperen op de mooiste plekken cadeau wil doen! Ben je zelf natuurkampeerder en beschik je over inloggegevens? Dan bestel je je cadeau hier.

Heb je geen inloggegevens? Maak dan heel makkelijk een account aan en bestel jouw cadeau in de webshop!

Ik kan de Natuurkampeerkaart niet vinden in Het Groene Boekje

Dat klopt! Vanaf nu is je Natuurkampeerkaart uitsluitend beschikbaar in de app Kamperen. In je Groene Boekje vind je een activatiekaart, met daarop de drie stappen waarmee je heel makkelijk in twee minuten je Natuurkampeerkaart in de app beschikbaar kan maken. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

Kan ik zonder Het Groene Boekje Kamperen?

Ja dat kan! Om te kamperen op een Natuurkampeerterrein heb je een Natuurkampeerkaart nodig. De Natuurkampeerkaart heb je altijd bij de hand in de Kamperen app. Je hoeft Het Groene Boekje dus niet meer mee te nemen om te kamperen, behalve als je lekker wil bladeren naar je volgende bestemming! Je bestelt de Natuurkampeerkaart los of met Het Groene Boekje.

Bestellen kan hier

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur dan even een berichtje, we beantwoorden je vraag graag!