Image

Het Groene Boekje

Hier vind je informatie over Het Groene Boekje, hoe je ‘m cadeau geeft en de verkoopadressen.

Wat is Het Groene Boekje?

In Het Groene Boekje vind je alle Natuurkampeerterreinen compact en overzichtelijk: je houvast bij het kiezen van je volgende kampeerplek!

Image

Waar koop ik Het Groene Boekje?

Je bestelt ‘m gemakkelijk via onze site. Het boekje is ook te koop op alle Natuurkampeerterreinen, bij Bever en enkele boekwinkels. Hier vind je een overzicht van de verkoopadressen.

Ik heb Het Groene Boekje op een terrein of in de winkel gekocht, wat nu?

Als je je boekje op een Natuurkampeerterrein of in de winkel koopt, zit er een unieke activatiecode in waarmee je je persoonlijke Natuurkampeerkaart activeert. Daarover lees je hier meer.

Ik wil Het Groene Boekje cadeau doen

Wat leuk dat je iemand een jaar lang kamperen op de mooiste plekken cadeau wil doen! Je bestelt jouw cadeau eenvoudig in de webshop.

Ik kan de Natuurkampeerkaart niet vinden in Het Groene Boekje

Dat klopt! Je Natuurkampeerkaart is uitsluitend beschikbaar in de app Kamperen. In je Groene Boekje vind je een unieke activatiecode waarmee je je Natuurkampeerkaart in de app beschikbaar kan maken. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

Kan ik zonder Het Groene Boekje Kamperen?

Ja dat kan! Om te kamperen op een Natuurkampeerterrein heb je een Natuurkampeerkaart nodig. De Natuurkampeerkaart heb je altijd bij de hand in de Kamperen app. Je hoeft Het Groene Boekje dus niet meer mee te nemen om te kamperen, behalve als je lekker wil bladeren naar je volgende bestemming! Je bestelt de Natuurkampeerkaart los of met Het Groene Boekje.

Bestellen kan hier

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur dan even een berichtje, we beantwoorden je vraag graag!