Image

Overnachten in een huisje

Wist je dat je op sommige Natuurkampeerterreinen ook heel comfortabel kunt overnachten in een huisje?

BlueWoods (NB)

Het is knus slapen in dit houten huisje op BlueWoods. Koken doe je in de buitenkeuken, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Bij de centrale kampvuurplek tref je andere kampeerders en in het weekend kun je ontbijt én diner bestellen.

Image

Voscheheugte (DR)

Midden in Drenthe kun je niet alleen heerlijk kamperen, maar ook overnachten in een van de prachtige natuurhutten. Geniet van het buitenleven en schuif ’s avonds aan bij het charmante eethuis.

Image

De Duiventoren (NB)

Kies je voor een verblijf in een houten Pod, wijnvat of Trek-in? Op dit fijne kampeerterrein heb je wat te kiezen! Kinderen vermaken zich uitstekend op het speelterrein of bij de boerderijdieren.

Image

Singel (FR)

Aan de rand van het kleine kampeerveld staat deze knusse houten hut. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op het omliggend landschap. Maak je verblijf compleet met een vers ontbijtje!

Image

Het Bos Roept! (NH)

Zoek je een uniek huisje? Dan moet je hier zijn. Kies bijvoorbeeld voor de kleine maar knusse Whartog in het Bos. Door het grote raam heb je ’s nachts een betoverend uitzicht op de sterrenhemel.

Image

De Knotwilg (NB)

Beschut aan de rand van dit terrein staat deze knusse blokhut. Voor je deur heb je een klein zitje met vrij zicht en dat is genieten geblazen zo midden in de Biesbosch: reken op prachtige zonsondergangen en wie weet spot je ook bijzondere vogels.

Image

De Klashorst (OV)

Ontdek het prachtige Vechtdal en overnacht ’s nachts in een van de mooie huisjes. Wat denk je bijvoorbeeld van een knusse houten blokhut met hottub? Of past de duurzame Wikkelhouse meer bij je?

Image

Landgoed De Barendonk (NB)

Komen jullie met z’n tweeën of met het hele gezin? Alle huisjes zijn bijzonder en heel comfortabel. Voor (jonge) kinderen is hier genoeg te doen en in de ochtend kun je genieten van een vers ontbijtje.

Image

Benieuwd naar meer?

Op verschillende Natuurkampeerterreinen vind je duurzame huisjes