Image

Overnachten in een huisje

Wist je dat je op sommige Natuurkampeerterreinen ook heel comfortabel kunt overnachten in een huisje? Perfect voor het najaar!

De Duiventoren (NB)

Kies je voor een verblijf in een houten Pod, wijnvat of Trek-in? Op dit fijne kampeerterrein heb je wat te kiezen! Kinderen vermaken zich uitstekend op het speelterrein of bij de boerderijdieren.

Image

Voscheheugte (DR)

Midden in Drenthe kun je niet alleen heerlijk kamperen, maar ook overnachten in een van de prachtige natuurhutten. Geniet van het buitenleven en schuif ’s avonds aan bij het charmante eethuis.

Image

Singel (FR)

Aan de rand van het kleine kampeerveld staat deze knusse houten hut. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op het omliggend landschap. Maak je verblijf compleet met een vers ontbijtje!

Image

Het Bos Roept! (NH)

Zoek je een uniek huisje? Dan moet je hier zijn. Kies bijvoorbeeld voor de kleine maar knusse Whartog in het Bos. Door het grote raam heb je ’s nachts een betoverend uitzicht op de sterrenhemel.

Image

Landgoed De Barendonk (NB)

Komen jullie met z’n tweeën of met het hele gezin? Alle huisjes zijn bijzonder en heel comfortabel. Voor (jonge) kinderen is hier genoeg te doen en in de ochtend kun je genieten van een vers ontbijtje.

Image

De Klashorst (OV)

Ontdek het prachtige Vechtdal en overnacht ’s nachts in een van de mooie huisjes. Wat denk je bijvoorbeeld van een knusse houten blokhut met hottub? Of past de duurzame Wikkelhouse meer bij je?

Image

Winterkamperen

Wil jij liever kamperen? Maar liefst 23 Natuurkampeerterreinen zijn het hele jaar geopend.