Image

Ingerichte tenten

Op steeds meer Natuurkampeerterreinen vind je ingerichte tenten. Perfect als je op zoek bent naar meer comfort of als je eens wil proberen of kamperen iets voor jou is!

Landgoed Wilgenheerd (GR)

Landgoed Wilgenheerd is een verrassing in het Groninger landschap; gelegen aan de Hoornse Vaart en omzoomd door oude wilgen. Hier vind je safaritenten en een ingerichte De Waard op misschien wel het mooiste plekje: aan het water.

Image

Buitenleven (UT)

Buitenleven ligt op een voormalige groentekwekerij, direct aan het water. Hier kampeer je comfortabel in een compleet ingerichte Bell-tent, inclusief 2-persoonsbed (gaan er kinderen mee, dan worden er 2 matrassen bijgeplaatst), houtkachel en koffiezet-apparaat!

Image

Buitengoed Ta Fête (ZH)

Tussen Den Haag en Rotterdam ligt Buitengoed Ta Fête, een heerlijk terrein waar de kippen, hond en twee katten gewoon rondscharrelen. Hier vind je twee ingerichte tenten: een Polderlodge en ingerichte De Waard. Wel zo comfortabel!

Image

Wega (LB)

Op Wega, een heerlijk ruim en kindvriendelijk Natuurkampeerterrein, vind je allerlei soorten ingerichte tenten. Wat denk je bijvoorbeeld van een Tipi of een De Waard Albatros? Je kunt zelfs kiezen voor een compleet ingerichte Pipowagen!

Image

Laaghalerveld (DR)

Onder de walnotenboom vind je tipi ‘de Specht’, de nieuwste aanwinst op het Drentse Natuurkampeerterrein Laaghalerveld. Geschikt voor 4 personen en in het voor- en naseizoen kun je ‘m lekker verwarmen met een houtkachel.

Image

Landgoed Mariahoeve (DR)

De keuze is reuze op het Drentse Landgoed Mariahoeve: kies je voor een paar nachten in een yurt, tipitent, dome of stargazer. Dit zijn stuk voor stuk bijzondere ‘tenten’, waarbij je wel heel luxe geniet van je verblijf in de natuur.

Image

Nijveld (GD)

Tussen de Gelderse weides en landgoederen ligt Natuurkampeerterrein Nijveld. Hier staat een mooie safaritent die van alle gemakken voorzien is. Wat denk je bijvoorbeeld van een compleet ingerichte keuken? Zie je ook de vuurschaal buiten?

Image

Domaine des Rêves

Ook in Frankrijk vind je ingerichte tenten! Wat denk je bijvoorbeeld van Natuurkampeerterrein Domaine des Rêves in de Auvergne? Hier staan twee Bell-tenten, inclusief 4 bedden en overdekte buitenkeuken, mét fenomenaal uitzicht.

Image

Op zoek naar meer Natuurkampeerterreinen met ingerichte tenten?

In Nederland vind je op 21 terreinen ingerichte tenten, in Frankrijk gaat het om 3 terreinen. Kijk snel wat bij jullie past!