Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Kamperen midden in de natuur is heerlijk! De geur van hars, het kriebelende gras onder je voeten en het geroep van de tjiftjaf, je voelt je al snel thuis op een van de 144 Natuurkampeerterreinen en  17 GroepsNatuurkampeerterreinen. Er is voor ieder wat wils, van pittoreske landgoedcampings en knusse boomgaarden tot uitgestrekte bos- en ruige duinterreinen. Overal speelt de natuur de hoofdrol.

Kampeertips

Of je nu wilt kamperen met (kleine) kinderen, of met een grote groep, er zijn allerlei mogelijkheden op de Natuurkampeerterreinen. En als je veel waarde hecht aan je ecologische voetafdruk, kom dan zeker eens langs. Duurzaamheid is een van onze speerpunten. Bekijk in het menu onze kampeertips per onderwerp!

Om te kamperen op de Natuurkampeerterreinen heb je de Natuurkampeerkaart nodig. Kijk ook bij de algemene weetjes, en de veelgestelde vragen voor meer informatie over kamperen op de Natuurkampeerterreinen. Of klap je laptop dicht, pak je spullen in en word vandaag nog natuurkampeerder!