Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Fietsen langs de Natuurkampeerterreinen

Op fietsvakantie gaan, dat is fluitend het landschap aan je voorbij laten gaan. Voor veel mensen is een fietsvakantie ultieme vrijheid. Je hoeft alleen maar te trappen en verder niets. Voor veel mensen is een lange fietsreis de vakantie bij uitstek. Alles wat je daadwerkelijk nodig heb, blijkt in twee fietstassen te passen. Het leven is ineens heel eenvoudig!

Wij hebben mooie meerdaagse fietsroutes in Nederland ontwikkeld. Nieuw is onze route in Frankrijk.

Fietsvakantie met kinderen
Fietsen met kinderen

Ook met kinderen is een fietsvakantie heel goed mogelijk! Inspiratie nodig? Lees onze blog met 8 vragen (en antwoorden).

Hoe houd je je fietsvakantie leuk? 

Op vakantie met de fiets is de leukste manier van reizen. Het is hartstikke gezond, goedkoop en je bent de hele dag buiten. Iedereen kan het. Jong, oud, dik, dun, ervaren of onervaren, het maakt niet uit. Maar vergis je niet, een fietsvakantie met de tent is een unieke manier van reizen en het is niet altijd even makkelijk. Je hebt weinig bagageruimte en uren achter elkaar fietsen is best pittig. Lees de blog van twee ervaren fietsers met zes tips om het voor jezelf en voor je reisgezelschap leuk te houden.

Deel 1 met drie tips voor de perfecte uitrusting

Deel 2 met drie tips over het fietsen zelf