Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Kamperen met een groep

Veel natuurkampeerders gaan kamperen om dichter bij de natuur te komen of om in alle rust te kunnen ontspannen in een inspirerende omgeving. Kamperen is vaak ook een sociale aangelegenheid. Misschien wil je graag op pad met een grote groep vrienden, je sportvereniging of met een paar families samen. Om ervoor te zorgen dat de rust op de gewone Natuurkampeerterreinen niet in het geding komt, en je tóch met je grote gezelschap kunt genieten van de voordelen van een Natuurkampeerterrein, zijn er in 2013 speciale GroepsNatuurkampeerterreinen in het leven geroepen. Hier kun je een veld of het hele terrein voor je groep afhuren. Vraag gratis de brochure aan met daarin alle zeventien terreinen.

Midden in de natuur

Alle GroepsNatuurkampeerterreinen zijn gelegen in of bij een natuurgebied. Samen genieten van het buitenleven, de natuur ontdekken of ‘s avonds rond het kampvuur: op een eigen veld of terrein heb je vele mogelijkheden voor een familieweekend, reünie, kamp of bijeenkomst. Kies de locatie die het beste bij je groep past!

Activiteiten

Ook op de GroepsNatuurkampeerterreinen speelt de natuur de hoofdrol. Er zijn geen zwembaden, discotheken, kantines of grote speeltuinen. Wel is er ruimte voor allerlei activiteiten. De sanitaire voorzieningen zijn goed en in voldoende mate aanwezig. En er is een vuurplek waar met zijn allen rond het kampvuur gezeten kan worden.

GroepsNatuurkampeerterrein De Banken