Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Wat een heerlijke recepten stuurden stuurden jullie in na onze oproepen dit voorjaar. We hebben een mooie selectie gemaakt van tien lekkere, doch makkelijke maaltijden voor tijdens een kampeervakantie. Daar hebben we twee fijne kampeerkookboekjes van gemaakt: een met recepten voor alleseters en een met recepten voor veganisten. Alle gerechten zijn toegespitst op eenvoudig koken, vaak eenpansrecepten. Alle recepten zijn voor 2 tot 4 personen en zijn eenvoudig uit te breiden. Onderaan de pagina kun je de boekjes gratis downloaden.

     

 

Probeer lokaal in te kopen
Kijk of je de ingrediënten lokaal kunt halen. Ben je op fietsvakantie dan zie je regelmatig dat er eitjes, groenten en fruit worden aangeboden langs de weg. En er zijn verschillende Natuurkampeerterreinen die bijvoorbeeld een kruidentuintje hebben. Kies in de supermarkt zoveel mogelijk voor biologische producten. Zo steunen we lokale ondernemers en dragen we ons steentje bij aan een duurzame wereld.

Download de recepten:
10 Kampeerrecepten voor alleseters
10 Kampeerrecepten voor veganisten

Eet smakelijk!