Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Najaarsactie
Kamperen in het najaar is kamperen in alle rust, in een prachtig kleurende natuur. Voor mensen die Het Groene Boekje 2019 nog niet bezitten, hebben we dit jaar weer een mooie najaarsactie:

Als je Het Groene Boekje 2019 aanschaft op of na 13 september 2019, dan krijg je Het Groene Boekje 2020 rond de jaarwisseling gratis thuisgestuurd. Met de Natuurkampeerkaart in Het Groene Boekje heb je toegang tot de 150 Natuurkampeerterreinen in Nederland, Frankrijk en België. Met deze actie kun je dus niet alleen in het najaar, maar ook in het nieuwe jaar terecht op de Natuurkampeerterreinen. De meeste terreinen zijn tot 1 november open. Terreinen die het hele jaar open zijn, vind je in de Terreinzoeker door op het icoon met de sneeuwvlok te klikken.

Je kunt Het Groene Boekje 2019 met Natuurkampeerkaart hier bestellen. Bij aanschaf op een Natuurkampeerterrein laat je een volledig ingevulde aanmeldkaart (zie achter in Het Groene Boekje: ‘Wil je natuurkampeerder worden? Kies dan…’) achter bij de terreinbeheerder. Deze zorgt ervoor dat de kaart bij Stichting De Groene Koepel terechtkomt. Koop je Het Groene Boekje op of na 1 september bij Bever of reisboekhandel, stuur dan de originele aankoopbon plus de ingevulde aanmeldkaart (zie boven) naar Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. Het adres met antwoordnummer staat op deze kaart. De actie loopt tot 1 november 2019.

Let op: de actie gaat in op 13 september 2019. Voor die tijd geldt het normale tarief.