Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Najaarsactie
Kamperen in het najaar is kamperen in alle rust, in een prachtig kleurende natuur. Voor mensen die Het Groene Boekje 2020 nog niet bezitten, hebben we dit jaar weer een mooie najaarsactie:

Als je Het Groene Boekje 2020 aanschaft op of na 15 september 2020, dan krijg je Het Groene Boekje 2021 rond de jaarwisseling gratis thuisgestuurd. Let op; de aanbieding geldt alleen voor nieuwe aanmeldingen.

Met de Natuurkampeerkaart in Het Groene Boekje heb je toegang tot alle Natuurkampeerterreinen in Nederland, Frankrijk en België. Met deze actie kun je dus niet alleen in het najaar, maar ook in het nieuwe jaar terecht op de Natuurkampeerterreinen. De meeste terreinen zijn tot 1 november open. Terreinen die het hele jaar open zijn, vind je in de Terreinzoeker door op het icoon met de sneeuwvlok te klikken.

Op het Natuurkampeerterrein of in de boekhandel
Bij aanschaf op een Natuurkampeerterrein laat je een volledig ingevulde aanmeldkaart (zie achter in Het Groene Boekje: ‘Wil je natuurkampeerder worden? Kies dan…’) achter bij de terreinbeheerder. Deze zorgt ervoor dat de kaart bij Stichting De Groene Koepel terechtkomt. Koop je Het Groene Boekje op of na 1 september bij Bever of reisboekhandel, stuur dan de originele aankoopbon plus de ingevulde aanmeldkaart (zie boven) naar Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. Het adres met antwoordnummer staat op deze kaart.

Let op: de actie gaat in op 15 september 2020. Voor die tijd geldt het normale tarief. Vanaf 1 november kun je via onze website niet meer deelnemen aan de najaarsactie.Dit kan alleen nog via het Natuurkampeerterrein of de boekhandel.