Image

Kamperen in het vroege voorjaar

De dagen worden langer, de temperaturen gaan omhoog, de natuur kleurt groen. Tijd om eropuit te trekken! Deze terreinen gaan in maart weer open.

Den Ouden Dam (GD)

Hier kampeer je tussen de oude fruitbomen, waaronder de Juttepeer van meer dan 150 jaar oud! Tijdens koude avonden warm je op bij een van de twee vuurplaatsen. Kom je hier vanaf 15 maart kamperen?

Image

De Oude Boomgaard (UT)

Tussen Utrecht en Gouda vind je dit knusse kampeerterrein, dat 29 maart weer opengaat. In het voorjaar is het hier extra bijzonder, dan sta je met je tent, vouwwagen of kampeerbusje onder de bloesem.

Image

Twilhaar (OV)

Kies een plek op het grote veld met gezellige kampvuurplaats of zet je kampeermiddel in een van de groene nissen. Hier kun je niet reserveren, dus kom vanaf 29 maart lekker aanwaaien.

Image

Gloeiend Groen (NB)

Kom je vanaf 15 maart kamperen met je tent, hangmat of vouwwagen op een van de negen plekken? Honden zijn welkom en je kunt (in overleg) ’s avonds een vuurtje bij je kampeerplek maken.

Image

Laaghalerveld (DR)

Hier geniet je vanaf 15 maart van rust, ruimte en kwetterende vogels, terwijl je kampeert op een beschut plekje tussen fruitbomen en bessenstruiken. Ook is er een gezellige vuurplaats.

Image

Vogelenzang (NB)

Tussen struweelhagen ligt in de boomgaard het kampeerterrein, verdeeld over vier veldjes. Er is een mooie slechtweervoorziening en ’s avonds warm je op bij een kampvuurtje. 1 maart kun je hier weer terecht!

Image

Op zoek naar alle terreinen waar je dit voorjaar kunt kamperen?

Je hebt heel wat te kiezen!