Kamperen midden in de natuur

Kamperen met een groep

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je bruiloft, een familiefeest of teamuitje? Of wil je kamperen met je vriendengroep of schoolklas? Je bent van harte welkom op een van de GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland en België!

In de natuur

Alle terreinen zijn gelegen in of bij een natuurgebied. Samen genieten van het buitenleven, de natuur ontdekken en ’s avonds rond het kampvuur zitten: op een eigen veld of terrein is alles mogelijk om te kamperen met een groep! Hier heb ook alle ruimte voor het (laten) organiseren van activiteiten, van kanoën tot samen pizza’s bakken en van boogschieten tot bushcraften. Kijk samen met de terreinbeheerder naar de mogelijkheden.

Bekijk alle groepsterreinen

Image

Tent te huur

Op alle GroepsNatuurkampeerterreinen kun je met je eigen kampeermiddelen terecht. Op sommige terreinen kun je tenten huren om in te slapen, te ontbijten of samen te koken. En er zijn zelfs locaties die naast hun kampeerterrein ook een groepsaccommodatie of bijvoorbeeld Trekkershutje verhuren. Ideaal voor degenen die niet willen of kunnen kamperen.

Tientje voor de natuur

Op een GroepsNatuurkampeerterrein betaal je voor je groep eenmalig een natuurbijdrage van €10,00. Dit ‘tientje voor de natuur’ wordt ingezet om het netwerk van GroepsNatuurkampeerterreinen te onderhouden en uit te breiden. Zo blijft het ook in de toekomst mogelijk om met (kleine en grote) groepen in de natuur te kamperen.

Met familie of vrienden

Samen met je familie of vrienden genieten van het buitenleven, de natuur ontdekken en ’s avonds rond het kampvuur zitten. Klinkt dat als muziek in je oren? Kom dan kamperen op een van onze GroepsNatuurkampeerterreinen. Hier heb je met je vriendengroep of familie een eigen veld of terrein ter beschikking. Zo ondervinden jullie en andere kampeerders geen hinder van elkaar. Wel zo fijn!

De velden zijn ingericht voor groepen van 10 tot wel 300 personen. Dus hoe groot (of klein) de groep ook is, op een GroepsNatuurkampeerterrein zit je goed.

Image

Trouwen in de natuur

Wist je dat het op sommige GroepsNatuurkampeerterreinen mogelijk is om elkaar het ja-woord te geven?

Fluitende vogels op de achtergrond, blote voeten in het gras, een diner aan lange tafels in de buitenlucht. En ’s avonds, na het kampvuur, blijven al jullie vrienden en familieleden kamperen.

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de natuur? Bekijk dan eens op welke GroepsNatuurkampeerterreinen het mogelijk is om te trouwen en onderzoek welk terrein bij jullie past.

Image

Inspiratiedagen met collega’s

Op onze GroepsNatuurkampeerterreinen kun je ook met je collega’s terecht. Ontmoet elkaar buiten, midden in de natuur. Hier is volop ruimte voor allerlei activiteiten.

Blijf je niet kamperen? Overleg dan met de beheerder of jullie ook voor een dagje terecht kunnen.

Image