Image

Kamperen met een groep

Niks leuker dan het buitenleven ervaren met vrienden en familie. Als avontuurlijke plek voor je schoolkamp of als unieke trouwlocatie. Stel je voor, jullie hebben je eigen kampeerveld midden in de natuur, met een kampvuurplek en allerlei opties om samen avonturen te beleven.

Samen in de natuur

Alle groepsterreinen liggen in of bij een natuurgebied, waar een veld of terrein helemaal voor jullie is. Er zijn terreinen voor groepen van 10 tot wel 300 personen. Dus hoe groot (of klein) de groep ook is, op een GroepsNatuurkampeerterrein zit je goed. Komt de een met een tent, de ander met caravan of camper? Geen probleem, vaak kun je op de terreinen met verschillende kampeermiddelen terecht. Op elke terreinpagina vind je gedetailleerde informatie over de mogelijkheden van je locatie naar keuze.

Bekijk alle groepsterreinen

Voor je geregeld

Op groepsterreinen zijn vaak extra voorzieningen beschikbaar zoals tafels en banken, een ingerichte (veld)keuken, een grote tent of andere gezellige plek waar je samen kunt komen als het slecht weer is en natuurlijk eigen sanitair.

Image

Tent te huur

Er zijn ook locaties waar het tentenkamp al klaarstaat, en sommige terreinen hebben naast het kampeerveld ook een groepsaccommodatie of Trekkershutten. Ideaal voor degenen die niet willen of kunnen kamperen.

Image

Avonturen beleven

Op groepsterreinen heb je alle ruimte voor het (laten) organiseren voor activiteiten. Van kanoën tot samen pizza’s bakken en van boogschieten tot bushcraften. De terreinbeheerder kan je alles vertellen over de mogelijkheden en regelt het soms ook nog voor je.

Image

Trouwen in de natuur

Wist je dat het op sommige groepsterreinen mogelijk is om elkaar het ja-woord te geven? Fluitende vogels op de achtergrond, een diner aan lange tafels in de buitenlucht. En ’s avonds, na het kampvuur, blijven al jullie vrienden en familieleden kamperen. In de terreinzoeker kun je eenvoudig alle trouwlocaties vinden met het filter ’trouwen in de natuur’.

Image

Op kamp

Met groep 8 de natuur in, met scouts op kamp, familieweekenden, eropuit met je sportclub of vereniging; er is van alles mogelijk om een kamp op maat te organiseren. De meeste terreinen hebben een zeer divers activiteitenaanbod: van boogschieten en boomhutten bouwen tot kanovaren en zeilen. De beheerder kan je hierover informeren.

Image

Met z'n allen kamperen op een GroepsNatuurkampeerterrein?

Je vindt groepsterreinen in Nederland en België