Image

Kamperen met een groep

Kamperen is vaak ook een sociale aangelegenheid. Misschien wil je graag op pad met een grote groep vrienden, je sportvereniging of met een paar families samen.

Midden in de natuur

Kamperen met vrienden, familie, een schoolklas, scoutinggroep of vereniging: je bent van harte welkom op een van de veertien GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland en België. Alle terreinen zijn gelegen in of bij een natuurgebied. Samen genieten van het buitenleven, de natuur ontdekken of ‘s avonds rond het kampvuur zitten: op een eigen veld of terrein heb je vele mogelijkheden voor een familieweekend, reünie, kamp of bijeenkomst. Kies de locatie die het beste bij je groep past!

Op de GroepsNatuurkampeerterreinen speelt de natuur de hoofdrol. Er zijn geen zwembaden, discotheken, kantines of grote speeltuinen. Wel is er ruimte voor allerlei activiteiten en er is een vuurplek waar je gezellig met z’n allen rond het kampvuur kunt zitten.

Image

Huren

Op alle GroepsNatuurkampeerterreinen kun je met je eigen kampeermiddelen terecht. Op sommige terreinen kun je tenten huren om in te slapen, te ontbijten of samen te koken. En er zijn zelfs locaties die naast hun kampeerterrein ook een groepsaccommodatie of bijvoorbeeld Trekkershutje verhuren. Ideaal voor degenen die niet willen of kunnen kamperen.

Naast de verhuur van kampeermiddelen, kun je vaak ook spelmateriaal huren of activiteiten (laten) organiseren. Kijk voor alle mogelijkheden bij de beschrijvingen van de betreffende terreinen.

In 2021 kun je op veertien locaties terecht in Nederland en vlak over de grens in België. Je kunt de locaties bekijken op onze terreinzoeker.

bekijk alle locaties

Familieweekend? Waarom kamperen een goed idee is!

Het is een jaarlijks terugkerend tafereel, de familiereünie. Vaak is er een hoop organisatie nodig om een grote, of iets kleinere, groep mensen tijdens een familiedag of weekend te vermaken. Wij gaan al jaren kamperen tijdens ons familieweekend en op de camping is dat ieder jaar genieten voor groot en klein en daar zijn talloze redenen voor.

Lees verder

Image

Brochure

Ben je op zoek naar een mooie locatie om een kamp te organiseren of samen met je vrienden en familie te overnachten?